Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simpsonovi s Katy Perry

 AKTUALIZOVÁNO 28.11. Fox má připraveného speciálního hosta, který se objeví ve vánoční epizodě pojmenované The Fight Before Christmas (premiéra 5.12.). Jak už nadpis prozrazuje, je jím popová zpěvačka Katy Perry. Narozdíl od jiných hvězd však nebude v seriálu animovaná, ale klasicky natáčena se Simpsonovskými plyšovými loutkami. Autoři chtějí parodovat její podobně nafilmované účinkování v dětském pořadu Sezame, otevři se!, kde byla její scéna zakázaná pro vysílání v televizi. Údajně měla příliš vyzývavé oblečení s velkým výstřihem. Dětem nepřístupné video s přezpívanou písní Hot N Cold si ostatně sami můžete přehrát na Youtube.

Tvůrci Simpsonových, kteří udělili výjimku pro živé nátáčení podporují Katy Perry se vzkazem "Po ošklivé zradě ze strany Elma a celého pořadu Sezame, otevři se!, chceme dát vědět, že Simpsonovi budou potěšeni účinkováním zpěvačky v našem seriálu." "Pro jistotu ji oblékneme ještě do latexového oblečení a přidáme milostné scénky s Vočkem" vtipkuje Al Jean.

Na internet se dokonce dostaly i fotky z natáčení. Podle Burnse přitisknutého ke zpěvaččině hrudi a Vočka pobíhajícího kolem její sukně se máme určitě na co těšit. :)


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář